Eijgen Finance gaat samenwerking aan met NL Credit Services

Middels haar landelijke netwerk van lokale financieringsadviseurs gaat Eijgen Finance ook de factoring diensten van NL Credit Services aan haar klanten aanbieden. Hiermee breidt NL Credit Services haar netwerk van professionele adviseurs uit, hetgeen een belangrijke bron van klantenwerving is.

‘’Wij ervaren de factoring diensten van NL Credit Services als snel en flexibel inzetbaar. In deze tijden, waarin liquiditeiten meer dan ooit cruciaal zijn, zijn de oplossingen van NL Credit Services een mooie aanvulling op ons bestaande aanbod van financieringsproducten’’, aldus Johan Westra, directeur bij Eijgen Finance. “We hebben in het verleden al vaker zaken gedaan en het is mooi dat het onderlinge vertrouwen, middels deze samenwerking kan worden bekrachtigd.”

“Wij kennen Eijgen Finance al wat langer als professionele adviseurs en zijn blij onze samenwerking te bekrachtigen. De klantgerichte manier van werken van Eijgen Finance sluit goed bij onze werkwijze aan”, aldus Rob Toorman, directeur bij NL Credit Services.

Over Eijgen Finance

Eijgen Finance, opgericht in 2015, is een landelijke keten van ervaren financieringsadviseurs welke samenwerkt met een brede variëteit van financiers. Dit zijn bijvoorbeeld banken, factoring- en leasemaatschappijen maar ook aanbieders van crowdfunding en informal investors. Daarnaast is Eijgen Finance gespecialiseerd in verhuurhypotheken en financieren van beleggingsvastgoed.

Over NL Credit Services

NL Credit Services,  in 2012 opgericht als een van de eerste bankonafhankelijke factormaatschappijen, biedt laagdrempelige en flexibele factoring oplossingen voor MKB en ZZP.