Fundfestival 2024: Nederland, Europa en de wereld

Ondernemen anno 2024

Fundfestival 2024: Nederland, Europa en de wereld

Op 10 september 2024 vindt de zesde editie plaats van het Fundfestival. Hét evenement waar ondernemers, investeerders en financiers samenkomen! Dit jaar is het thema: “Nederland, Europa en de Wereld”.

De Nederlandse economie is nauw verbonden met die van Europa en de rest van de wereld. Handel en samenwerking met het buitenland dragen voor een derde bij aan de welvaart in Nederland. Wereldwijde handel biedt economische veerkracht, maar maakt ons ook kwetsbaar. Geopolitieke spanningen nemen toe, de migratiecrisis houdt niet op bij de landsgrenzen en de toenemende gevolgen van klimaatverandering treffen onze huizen en infrastructuur. Wat verlangen een instabiele wereld en een onzeker Europa van Nederlands ondernemerschap? Dat is het thema van het Fundfestival 2024.

​​​​​​​Programma Fundfestival 2024

Mart de Kruif (1958) was een Nederlandse militair, Luitenant-generaal in de Koninklijke Landmacht en commandant Landstrijdkrachten. Van november 2008 tot november 2009 de hoofdverantwoordelijke commandant van de internationale ISAF-missie in Afghanistan, waar hij het bevel voerde over ruim 40.000 militairen.  Mart neemt ons mee in zijn visie op de geopolitieke ontwikkelingen en hoe die het Nederlandse ondernemerschap raken. Relevant voor iedere ondernemer en investeerder!

Na de plenaire bijdrage van Markt de Kruif gaan bezoekers uiteen in vier breakouts. Vier deskundigen op de gebieden van geopolitiek en klimaatimpact, inspireren en leren vanuit eigen ervaring. Bij de entree van het Fundfestival maak je je keuze voor een van deze sprekers. De komende weken zullen de sprekers bekend worden gemaakt. Na de breakouts ontmoeten we elkaar tijdens de borrel en het walking dinner.

Wanneer:dinsdag 10 september 2024
Tijd: 14:30 – 20:00 uur
Locatie: Bomencentrum Nederland, Baarn. Een bijzondere locatie met een aansprekend ondernemersverhaal!

Aanmelden

Dat kan via de website van NL Investeert. Wij zijn trotse sponsor van het Fundfestival dus je kunt ons ook treffen op dinsdag 10 september in Baarn.

Meer weten?

Neem contact op met info@nlcreditservices.nl