NL Credit Services versterkt commercieel team met Maarten Somsen

Met ingang van 1 januari 2021 versterkt Maarten Somsen het commerciële team van NL Credit Services als Hoofd Business Development Factoring 360.

Maarten Somsen

NL Credit Services kiest voor versterking van haar commerciële team om de ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie te borgen.

Somsen (46) werkte eerder voor onder andere de Rabobank, ING en ABC Finance en brengt veel ervaring mee op het gebied van financiering van MKB bedrijven en factoring in het bijzonder. De ervaring van de afgelopen twintig jaar neemt hij mee in zijn nieuwe functie waarin hij verantwoordelijk wordt voor de verdere commerciële uitrol van het Factoring 360 product.

Somsen: “NL Credit Services heeft zich de laatste jaren bewezen als een professionele aanbieder van factoring oplossingen in een segment dat de grootbanken niet meer bedienen. Ik zie er naar uit om, samen met het bestaande team, mijn kennis en ervaring in te gaan zetten en de verdere groei van NL Credit Services vorm te gaan geven en de klanten te voorzien van een maatwerk (financiering) oplossing.”