Ondernemers in duurzaamheid zoeken groeifinanciering

Ondernemers in duurzaamheid zoeken groeifinanciering en willen ondernemen zonder steeds achter hun geld aan te moeten zitten

 

De casus

Twee bevlogen ondernemers met een bedrijf in duurzame BBQ toebehoren hebben contracten met grote wholesalers in de horeca. Omzet ruim 2 miljoen euro met een financieringsbehoefte van 150 duizend euro.

Geweldig natuurlijk, maar tegelijk ook lastig. Grote pieken in liquiditeitsbehoefte door seizoensinvloeden. Hoe met deze klanten om te gaan als het aankomt op betalingen, betaalkortingen, verrekeningen etc?

Onze oplossing

Wij bieden de klant een totaaloplossing. Iedere factuur wordt door ons voor 100% gefinancierd waarbij wij eventuele betaalkortingen en verrekeningen vanuit de debiteur verrekenen met toekomstig in te dienen facturen. Er is voldoende spreiding en volume om dit in te kunnen zetten.

Het gaat vaak maar om procenten, en dat is achteraf makkelijker te verrekenen dan vooraf in te schatten. Dit is dus een praktische oplossing waarbij vertrouwen voorop staat.

Resultaat

De ondernemers kunnen weer doen waar ze goed in zijn. Met passie ondernemen en duurzame oplossingen bedenken waar we deze zomer hopelijk allemaal van kunnen genieten.