Paul Schemkes treedt aan als Operationeel Directeur

Paul Schemkes (45) is per 1 april 2019 begonnen als Operationeel Directeur bij NL Credit Services. Met de aanstelling van Paul Schemkes bestaat de directie, naast de twee oprichters Rob Toorman en Frank Bakker, uit drie leden.

Paul Schemkes

NL Credit Services kiest voor de nieuwe functie binnen haar directie om de snelle groei van ons bedrijf te borgen en samen met het bestaande team een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie.

 

Schemkes is de afgelopen 18 jaar werkzaam geweest in diverse senior managementfuncties bij o.a. KPN en Philips en brengt de nodige ervaring mee, die goed van pas komt bij de ambities van NL Credit Services.

Schemkes: “NL Credit Services is uitstekend gepositioneerd in factoring en supply chain financiering met een zeer sterk klant gefocust team. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van een organisatie die door Rob en Frank in de afgelopen jaren naar de top van de factoring markt is gebracht. Ik wil de ervaringen van onze opdrachtgevers en klanten meenemen om ervoor te zorgen dat NL Credit Services voorop blijft lopen op het ingezette pad van kwaliteit van dienstverlening en marktpropositie.”