Uitbreiding commerciële team van NL Credit Services

Met ingang van 1 september 2023 versterkt Rob van der Sluijs het commerciële team van NL Credit Services als Sales Manager.

NL Credit Services kiest voor versterking van haar commerciële team om de ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie te borgen en het grote aantal bestaande factoringaanvragen in goede banen te leiden.

Van der Sluijs werkte hiervoor 10 jaar bij ABC Finance en brengt veel ervaring mee op het gebied van factoring en commercie. In zijn nieuwe functie wordt Van der Sluijs verantwoordelijk wordt voor de uitbreiding van het klantportfolio van de producten Factoring Basis en Factoring 360.

Van der Sluijs: ‘’NL Credit Services heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een uiterst professionele factoring aanbieder die met haar producten Factoring Basis en Factoring 360 een brede groep MKB-ondernemingen bedient. Ik heb erg veel zin om de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd in te zetten, om gezamenlijk de ambitieuze plannen van NL Credit Services waar te gaan maken.’’