Stijging aantal faillissementen zet door in 2024!

Weet u zeker dat uw grootste klanten niet in financiële problemen verkeren?

 

Maak nu gebruik van ons aanbod om vrijblijvende kredietchecks te laten uitvoeren op uw Top 10 Debiteuren.

Vrijblijvende én gratis Kredietchecks door NL Credit Services

Door uw (potentiële) klanten, relaties én leveranciers te controleren, kunt u financiële risico’s als ondernemer vermijden en zo mogelijk zelfs (extra) financiering creëren.

 • Geen betalingsrisico’s
 • Kleinere kans op wanbetalers
 • Geen slapeloze nachten
 • Met wie doe ik precies zaken?
 • Wat voor een financiering is mogelijk op mijn debiteuren?

Doe de gratis kredietcheck op de Top 10 Debiteuren en een van onze adviseurs neemt binnen 1 werkdag contact met u op om u te informeren over het mogelijke debiteurenrisico en de mogelijkheden van een financiering die meegroeit met uw omzet.

Vraag nu de kredietchecks aan:

  Over ons

  NL Credit Services is opgericht in 2012 door ondernemers Frank Bakker en Rob Toorman en is een van de eerste bankonafhankelijke factormaatschappijen van Nederland. Ons doel was en is simpel, namelijk bedrijven en ondernemers op een transparante en snelle manier meer liquiditeit te verschaffen.

  Sinds 2012 hebben wij reeds honderden ondernemers bijgestaan en kunnen helpen middels onze dienstverlening op het gebied van factoring en andere vormen van werkkapitaalfinanciering. Wij kopen uw facturen op de dag van facturatie waardoor u vrijwel direct over liquiditeiten kunt beschikken. NL Credit Services is niet alleen de ideale partner voor Factoring, ook bieden wij, binnen bepaalde voorwaarden, inkoopfinanciering en voorraadfinanciering aan.

  Onze belofte aan u

  Als onafhankelijk factoring partner ondersteunen wij onze klanten dagelijks op het gebied van liquiditeit en risicomanagement. Door zorg te dragen voor stabiele kasstromen creëren wij rust en ruimte die onze klanten in staat stellen hun ambities en groei waar te maken.

  Dat noemen wij: Financing Ambitions!