Over ons

NL Credit Services is opgericht in 2012 door ondernemers Frank Bakker en Rob Toorman en is een van de eerste bankonafhankelijke factormaatschappijen van Nederland. Ons doel was en is simpel, namelijk bedrijven en ondernemers op een transparante en snelle manier meer liquiditeit te verschaffen.

Sinds 2012 hebben wij reeds honderden ondernemers bijgestaan en kunnen helpen middels onze dienstverlening op het gebied van factoring en andere vormen van werkkapitaalfinancieringWij kopen uw facturen op de dag van facturatie en betalen op werkdagen binnen 24 uur het volledige factuurbedrag minus vooraf overeengekomen kosten aan u uit. NL Credit Services is niet alleen de ideale partner in Factoring, ook bieden wij, binnen bepaalde voorwaarden, inkoopfinanciering en voorraadfinanciering aan.

Onze belofte aan u

Als onafhankelijk factoring partner ondersteunen wij onze klanten dagelijks op het gebied van liquiditeit en risicomanagement. Door zorg te dragen voor stabiele kasstromen creëren wij rust en ruimte die onze klanten in staat stellen hun ambities en groei waar te maken.

Dat noemen wij: Financing Ambitions!

Transparant over kosten & gunstige tarieven.