Over ons

NL Credit Services is opgericht in 2012 door ondernemers Frank Bakker en Rob Toorman en is een van de eerste bankonafhankelijke factormaatschappijen van Nederland. Ons doel was en is simpel. Namelijk bedrijven en ondernemers op een transparante en snelle manier meer liquiditeit te verschaffen.

Sinds 2012 hebben wij reeds honderden ondernemers bijgestaan en kunnen helpen middels onze dienstverlening op het gebied van factoring en andere vormen van werkkapitaalfinancieringWij kopen uw facturen op de dag van facturatie en betalen op werkdagen binnen 24 uur het volledige factuurbedrag minus vooraf overeengekomen kosten aan u uit. NL Credit Services is niet alleen de ideale partner in Factoring, ook bieden wij, binnen bepaalde voorwaarden, inkoopfinanciering en voorraadfinanciering aan.

Onze belofte aan u

Als onafhankelijke factoring partner in ondernemerschap ondersteunen wij onze klanten in hun dagelijkse bestaan als ondernemer. Door zorg te dragen voor een stabiele inkomensstroom creëren wij de rust en ruimte die onze klanten in staat stellen hun ambities en groei waar te maken.

Dat noemen wij: Financing Ambitions!

Transparant over kosten & gunstige tarieven.

Vanaf 98.5 % direct uitgekeerd, geen boeterentes bij late betaling, € 10 of € 2.50* administratiekosten per factuur (*ingeval van koppeling). Zo simpel is het!