Over ons

NL Credit Services is opgericht in 2012 door ondernemers Frank Bakker en Rob Toorman en is een van de eerste bankonafhankelijke factormaatschappijen van Nederland. Ons doel was en is simpel, namelijk bedrijven en ondernemers op een transparante en snelle manier meer liquiditeit te verschaffen.

Sinds 2012 hebben wij reeds honderden ondernemers bijgestaan en kunnen helpen middels onze dienstverlening op het gebied van factoring en andere vormen van werkkapitaalfinanciering. Wij kopen uw facturen op de dag van facturatie waardoor u vrijwel direct over liquiditeiten kunt beschikken. NL Credit Services is niet alleen de ideale partner voor Factoring, ook bieden wij, binnen bepaalde voorwaarden, inkoopfinanciering en voorraadfinanciering aan.

Onze belofte aan u

Als onafhankelijk factoring partner ondersteunen wij onze klanten dagelijks op het gebied van liquiditeit en risicomanagement. Door zorg te dragen voor stabiele kasstromen creëren wij rust en ruimte die onze klanten in staat stellen hun ambities en groei waar te maken.

Dat noemen wij: Financing Ambitions!

Transparant over kosten & gunstige tarieven.

Team NL Credit Services

Maarten Somsen

Sales

Frank Bakker

Directie

Paul Schemkes

Directie

Wendy Boerhoop

Operations

Rob Toorman

Directie

Lennart Heintz

Sales

Machiel de Bruin

Operations

Adiel Biharie

Operations

Erin Kuiper

Operations

Monique du Mée

Operations