Business partners

NL Credit Services werkt samen met een loyale groep partners die op zoek zijn naar de beste factoring oplossing voor haar relaties. Klanten doorverwijzen naar NL Credit Services is een snel en eenvoudig proces. Onze partners hebben een vast contactpersoon binnen onze organisatie hetgeen een snel acceptatieproces garandeert. Als u meer informatie wilt hebben over een partnership laat uw informatie hier achter.

Partners waar we mee samenwerken zijn:

Accountants
Uw klant is op zoek naar debiteurenfinanciering en u bent gevraagd hen daarbij voor advies te voorzien. NL Credit Services is actief sinds 2012 en biedt middels haar producten Factoring Basis en Factoring 360 een breed scala aan factoringoplossingen voor bedrijven met een omzet tussen de € 100.000 en 30 miljoen.

Factoring brokers
Als adviseur wilt u de beste en meest scherpe factoringoplossing aanbieden uw klanten. Na ontvangst van de relevante informatie streven wij ernaar om binnen 24 uur een offerte te maken. NL Credit Services is aangesloten bij alle grote factoring platformen in Nederland.

Corporate finance adviseurs
Met onze ondernemende aanpak bieden wij tailormade factoringoplossingen en bedienen daarmee een grote range aan klanten binnen het MKB. Geregeld werken we samen met co-financiers om gezamenlijk tot een totale (her)financiering te komen.

Bancaire factormaatschappijen
Het gebeurt steeds vaker dat bedrijven niet meer passen binnen de nauwgezette regels die bancaire factormaatschappijen aan hun klanten stellen. Zaken als debiteurenconcentratie of een te beperkte solvabiliteit kunnen redenen zijn om op zoek te gaan naar een andere factormaatschappij. Door onze ondernemende en creatieve aanpak kunnen wij deze bedrijven beter bedienen en kunnen wij een hogere klantlimiet realiseren.

Kredietverzekeraars
Vooral in tijden van economische onvoorspelbaarheid zijn bedrijven op zoek naar zekerheid. Naast gegarandeerde betalingen van haar debiteuren zijn bedrijven op zoek naar een betere cashflow en het goed kunnen plannen hiervan. Geregeld trekken wij gezamenlijk op met kredietverzekeraars om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Banken
Door regulering en een verschuiving van de focus van de grootbanken naar het bedienen van bedrijven met een hogere omzet, is er de afgelopen jaren een groot speelveld ontstaan waarin wij als niet-bancaire factormaatschappij opereren. Door onze ondernemende en creatieve aanpak kunnen wij, geregeld in samenwerking met een co-financier, een deel van de MKB-bedrijven financieren. Ook voor banken zijn wij, als alternatieve financier, een aanvulling op het bestaande aanbod van financiers.

BAFO
In 2018 hebben wij, samen met een aantal andere non-bancaire factormaatschappijen, het initiatief genomen tot oprichting van de Brancheorganisatie voor American Factoring Organisaties (BAFO). BAFO is de spreekbuis en eerste aanspreekpunt voor alle stakeholders binnen de American Factoring branche. Denk aan de Overheid en toezichthoudende instellingen. De leden van de BAFO hebben zich gecommitteerd aan de Gedragscode welke eisen stelt aan o.a. transparantie en solvabiliteit van haar leden.

Wij zijn mede-initiatiefnemer en lid van de Branchevereniging van American Factoring Organisaties (BAFO)

Wij doen zaken met:

images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images

Word nu partner